Del søker mann (27-35) til rekrutteringsfilm  for ingeniør

søker mann (27-35) til rekrutteringsfilm for ingeniør

Lønn: 1 500 kr

Ungdomsbedriften Skyline Studios søker Mann (27-35år) til rekrutteringsfilm for ingeniør studiet. Filmen lages for Energi Norge og skal promoteres på sosiale medier.

Filmen skal få fram at ingeniører er med på å forme fremtidens hverdag og gjennom nye ideer og tekniske invasjoner. Manus sendes til aktuelle skuespillere. Skuespillererfaring er ønsket, men ikke nødvendig. Vi kommer til å se mannen gjøre forskjellige ting, mens en musikk går i bakgrunnen. Det vil ikke være replikker.

Det vil være totalt 2 innspillingsdager. Første innspillingsdag vil være førstkommende lør (9.jun) eller søn (10.jun) mellom kl 12-18 i Oslo. Her skal vi filme i et smarthus.
Andre innspillingsdag er ikke enda satt, men vil være et par dager etter første innspillingsdag. Her skal vi filme på Vamma vannkraftverk.

Oppdraget er honorert med 1500 kr totalt for begge innspillingsdagene. Vi vil ordne med mat på sett.

De som søker må være fleksible når det kommer til datoer, siden andre innspillingsdag ikke er satt. Vi går ut i fra at alle som søker har fleksibiliteten til å stille opp på opptak i ukedager.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis dette høres spennende ut :) Hvis du ønsker å se noe av vårt tidligere arbeid så besøk: www.danielanda.no
Bare aktuelle kandidater vill bli kontaktet.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber