Del Modeller til portrett og miljøportrett

Modeller til portrett og miljøportrett

Søker modeller til oppbygging av en portefølje innen portrett og miljøportretter. Du driver gjerne med en idrett, dans, eller har en annen hobby som gjør seg godt foran kamera. Eventuelt ønsker du gode portretter av deg selv i en mer tradisjonell studio-setting.

Jeg ønsker å benytte bildene til selvpromotering av egen fotobedrift, med det formål å utvide repertoaret for fremtidige kunder.

Jeg ser særlig etter deg som bor i nærmiljøet, Mjøsregionen, men er og villig til å kjøre litt for rette modell. Personer som kan stille opp flere ganger vil bli prioritert, da dette fort kan være modeller jeg kan benytte på vegne av oppdragsgivere i fremtiden.

Om meg:
Har en dagjobb som kommunikasjonsrådgiver i en statlig etat, noe som blant annet innebærer historieformidling gjennom visuelle midler. Jeg ønsker å arbeide med foto på heltid, og søker med det å utvide det som nå er primært som hobby å regne ved siden av hva jeg utfører av fotografering i arbeidsøyemed. Jeg svarer gjerne på eventuelle spørsmål, og viser mer enn gjerne frem tidligere arbeid.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber